Faves a la catalana
Categoria:
Llegums i verdures
Típica de: Catalunya
Estació: tardor
Dificultat: Mitjana

Ingredients
- 1 Kg. de faves netes
- 150 gr. de botifarra negre
- 150 gr. de botifarra blanca
- 150 gr. de cansalada virada fresca
- 1 ceba
- 1 tomaca
- 3 all
- 1 gotet de vi blanc
- Sal - oli
4 racions
Elaboració
Sofregir la ceba tallada ben petita. Quan estigui tova, afegir la tomaca ratllada i els alls trinxats molt petits. Posar-hi la cansalada tallada petita i quan estigui cuita, passar-ho tot a una olla fonda. Rentar les faves i posar-les dins l'olla, tapar-les que es coguin amb el vapor que desprenen. Durant la cocció, agafant les anses junt amb la tapadora per que no surtin, sacsejar-les (no remenar-les)i així s'aniran coent totes per igual. A mitja cocció, afegir les botifarres tallades a rodanxes. Servir calent.
35min
Notes
En podeu menjar tot l'any si utilitzeu faves congelades.
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2096 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.