Crema de carbassó

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

6 racions

Elaboració

En mitja olla d'aigua posar la ceba a rodanxes, el llorer i sal al gust. Pelar els carbassons i les patates i fer-los a rodanxes gruixudes.Posar oli en una paella i marcar-ho pels dos cantons (patates i carbassons) Quan estiguin tirar-ho dins l'aigua bullint i deixar-ho coure.
Retirar el llorer i el brou sobrant (deixar-ne el suficient per que quedi cremós al vostre gust)Afegir els formatgets i triturar-ho tot.
Al servir es pot decorar amb petits daus de pa fregits o llavors de sèsam.

25min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se