Crema de carbassó

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 4 carbassons
  • 4 patates mitjanes
  • 1 ceba
  • 4 formatgets o 1 brik petit de nata líquida o crema de llet.
  • 1/4 de l. d'oli
  • 1 fulla de llorer
  • Sal

6 racions

Elaboració

En mitja olla d'aigua posar la ceba a rodanxes, el llorer i sal al gust. Pelar els carbassons i les patates i fer-los a rodanxes gruixudes.Posar oli en una paella i marcar-ho pels dos cantons (patates i carbassons) Quan estiguin tirar-ho dins l'aigua bullint i deixar-ho coure.
Retirar el llorer i el brou sobrant (deixar-ne el suficient per que quedi cremós al vostre gust)Afegir els formatgets i triturar-ho tot.
Al servir es pot decorar amb petits daus de pa fregits o llavors de sèsam.

25min

Per


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1068 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: