Crema de carbassó
Categoria:
Sopes i cremes
Estació: primavera
estiu
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- 4 carbassons
- 4 patates mitjanes
- 1 ceba
- 4 formatgets o 1 brik petit de nata líquida o crema de llet.
- 1/4 de l. d'oli
- 1 fulla de llorer
- Sal
6 racions
Elaboració
En mitja olla d'aigua posar la ceba a rodanxes, el llorer i sal al gust. Pelar els carbassons i les patates i fer-los a rodanxes gruixudes.Posar oli en una paella i marcar-ho pels dos cantons (patates i carbassons) Quan estiguin tirar-ho dins l'aigua bullint i deixar-ho coure.
Retirar el llorer i el brou sobrant (deixar-ne el suficient per que quedi cremós al vostre gust)Afegir els formatgets i triturar-ho tot.
Al servir es pot decorar amb petits daus de pa fregits o llavors de sèsam.
25min
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1405 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.