Bacallà amb sípia i musclos

Categoria:
Típica de: Espanya → Cantabria
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

El bacallà dessalat es posa entre dos draps o paper absorbent de cuina, per assecar-lo bé.
En una cassola es posa un dit d'aigua i s'obren els musclos al vapor després d'haver-los netejat. Un cop fets al vapor, es cola el brou i es reserven els musclos sense closca i el brou de la cocció.
Es netegen les sípies i es trossegen.
En una cassola de fang, es posen tres cullerades d'oli i es pocha la ceba, finament tallada, al costat dels alls picats i una mica de sal.
Un cop pochada, s'agreguen les sípies i es deixen fer a foc baix, durant uns cinc minuts aproximadament, donant-los voltes amb una cullerada de fusta, perquè no s'enganxin. S'agrega una culleradeta de farina i es fregeix amb el conjunt.
Es rega amb el brou dels musclos i la salsa quedarà lligada. Es comprova el punt de sal i es fica el bacallà amb la pell cap amunt. S'incorporen els musclos, i s'empolvora el julivert en forma de pluja. Es tapa la cassola, i es deixa coure a foc mig, durant sis o vuit minuts, i se serveix calent, en la mateixa cassola.

Notes

no perdeu la oportunitat de provar aquesta senzilla i rica recepta que he guisat avui:


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se