Bròquil amb cansalada

Categoria:
Típica de: Espanya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Una olla
Una paella
Un ganivet

Elaboració

Renta el bròquili talla'l en trossos mitjans. Posar-lo a bullir amb l'aigua i sal uns deu minuts. Talla la cansalada en daus. En una paella derriteix la margarina i saltejar la cansalada una mica i posar amb paper de cuina per tal de que deixi anar l'oli. Escòrrer el bròquil i posa'l en una plata de servei. Reparteix la cansalada per sobre i polsejar un a mica de pebre.

20min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se