Amanida de pasta fresca amb bolets
Categoria:
Típica de:
Estació:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 200 gr. de pasta fresca d'espinacs
- 200 gr. de pasta fresca de pastanaga
- 200 gr. de pasta fresca d'ou
- 300 gr. de bolets de la temporada de mida petita
- 60 gr de mantega
- 2 grans d'all, julivert, sal i oli
- 1 dl.i mig d'oli, 1/2 dl. de vinagre de xerès, sal i pebre per fer una vinagreta
Utensilis
Una olla
Una paella
Un morter
Elaboració
Feu bullir la pasta amb força aigua i sal durant 3 o 4 minuts (ha de quedar "al dente"). Escorreu-la de seguida i afegiu-hi la mantega desfeta. Fregiu els bolets amb una mica d'oli, un cop cuits, tireu-hi per sobre el julivert i l'all ben picats. Bateu molt bé els ingredients de la vinagreta. Col.loqueu en una plata rodona la pasta amb els bolets a sobre amaniu-ho tot amb la vinagreta. Si voleu decoreu el plat posant-hi al voltant enciam en juliana.
Notes
Jo la vinagreta la faix posan tots els ingredients en un pot de vidre mitjà tapat i batent amb la mà molt fort
Comparteix aquesta recepta: