Mozzarella en oli a la provenzal

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:

Ingredients

Elaboració

Comencem preparant l'all, per a això li traiem la pell i el tallem a rodanxes lleugerament gruixudes. Reservem. Escorrem la mozzarella i la assequem lleugerament amb paper de cuina. Introduïm el formatge dins del pot que anem a utilitzar i repartim els tomàquets i l'all dins d'aquest. Seguidament afegim el romaní, la farigola, el llorer i el pebre. Continuem afegint l'oli d'oliva fins a cobrir tots els ingredients. Reservem i el deixem macerar com a mínim 5 hores abans de prendre'l.

10min

Notes

Un senzill aperitiu és quelcom del que m'agrada gaudir sempre a taula, els formatges marinats amb oli m'agraden molt, especialment la mozzarella per la suavitat i frescor que té. Avui us mostro una recepta de mozzarella en oli provençal senzilla i molt rica, ideal com a aperitiu. Una bona fogassa de pa completarà aquest ric mos. Jo he utilitzat boles grans de mozzarella, però si voleu podeu també fer-ho amb les més petites i presentar-lo com aperitiu. La mozzarella en oli provençal és un plat que podeu prendre tant a manera d'aperitiu com a entrant, per a un dinar o sopar lleuger, amb un ric pa i una amanida serà perfecte, a més de lleuger.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se