Braonets al forn

Categoria:
Recepta per
Estació:

Ingredients

Elaboració

En una plata per anar al forn, posarem com a fondo el porro tallat a tires, la ceba i el
carbassó a rodanxes,la pastanaga i el tomàquet a quadradets.
Pel damunt de les verdures posarem els braons salpebrats. Pel damunt hi posarem un bon
raig d´oli d´oliva, i un raig de cognac. Afegirem els alls.
Tindrem el forn precalentat a 180º. Posarem els braons al forn i ho deixarem una 1/2 hora.
Passat el temps, baixarem el forn a 150º i donarem la volta als braons.
Després de 1/2h. més farem la mateixa operació.
És el moment de pelar patates i tallar-les a quadradets petitons. Ho fregim a la paella
amb foc ben fort. Quan comencin a enrrossir-se les treurem i les posarem a la safata dels
braons i ho deixarem al forn uns 5/8m. més.
Passat aquest temps ja ho podrem servir, acompanyat d´un vi negre. Bon profit.

Notes

Heu de tenir en compte, que les patates agafen el gust dels braons i son tant o més bones.
Aquest tall queda molt melós, pero a vegades no sempre en tenen a la carniceria.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se