Faves a les fines herbes

Categoria:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Cassola de fang
cullera de fusta

Elaboració

Posar en una cassola de fang l'oli i sofregir la cansalada trossejada.
Afegir la seba trinxada, els alls, el llauder, la menta, el julivert i el tomàquet a trossos.
Quan tot estigui ben sofregit, afegir les faves i cobrir-les amb una mica de aigua.
Afegir el vi i la botifarra sencera, tapar i deixar coure a poc a poc.
Quan la botifarra estigui cuita retireu-la perqué no es trenqui la pell.
Quan les feves estiguin cuites, treure les herbes i posar la sal. Tallar la botifarra en trossos i posar-la a sobre de les faves.
Es pot servir a la taula en la mateixa cassola de fang.

1h


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se