Faves a les fines herbes

Categoria:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 2 Kg. de faves desgranades
  • 200 gr. de cansalada
  • 250 gr. de botifarra negre
  • 1 seba
  • 2 tomàquets madurs
  • 4 alls
  • 1 got de vi ranci
  • Oli, llauder, menta, julivert, sal

4 racions

Utensilis

Cassola de fang
cullera de fusta

Elaboració

Posar en una cassola de fang l'oli i sofregir la cansalada trossejada.
Afegir la seba trinxada, els alls, el llauder, la menta, el julivert i el tomàquet a trossos.
Quan tot estigui ben sofregit, afegir les faves i cobrir-les amb una mica de aigua.
Afegir el vi i la botifarra sencera, tapar i deixar coure a poc a poc.
Quan la botifarra estigui cuita retireu-la perqué no es trenqui la pell.
Quan les feves estiguin cuites, treure les herbes i posar la sal. Tallar la botifarra en trossos i posar-la a sobre de les faves.
Es pot servir a la taula en la mateixa cassola de fang.

1h


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1120 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: