Truita a les fines herbes

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Un ramet de julivert
  • Un ramet de porradell ( cebollino )
  • Sal
  • Oli d'oliva
  • Dos ous
  • Una barra de pa
  • Un tomàquet madur

1 racions

Elaboració

Agafem : el porradell, i el julivert, i els piquem ben picolats.
En un bol, batem els dos ous, amb un xic de sal. Seguidament, afegirem una cullerada sopera, de les herbes picolades. Ho remenem tot ben remenat, i ja podem fer la truita.
En una paella amb oli d'oliva, quan l'oli és a punt, aboquem la barreja dels ous i les herbes, i fem una truita del tipus ¨francesa ¨.
Quan la tenim llesta, la posem en el plat, acompanyada de quatre llesques de pa amb tomàquet, i un bon rajolí d'oli d'oliva.

20min


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3115 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de desembre:

Canapès de pernil amb kiwi
Canapès de pernil amb kiwi
Amanides i plats freds
Caldo de Nadal
Caldo de Nadal
Sopes i cremes
Galetes de Nadal
Galetes de Nadal
Postres i dolços Galetes
Tarta San Marcos
Tarta San Marcos
Postres i dolços

Veure receptes de desembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: