Risotto de salmo fresc

Categoria:
Típica de: Itàlia
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

En una paella coberta amb oli, poseu la ceba picada a sofregir fins que sigui transparent (no s'ha de torrar). Tot seguit, afegir l'arròs carnaroli, que ha de sofregir durant un parell de minuts. Afegir el vi i deixar-lo reduir. Quan l'arròs s'hagi begut el vi, anirem posant el brou (bullent, això és molt important per no tallat la cocció de l'arròs). Cada vegada anirem cobrint l'arròs amb el brou i esperarem a que se'l begui tot per afegir-ne una altra vegada. Rectificar de sal i pebre. Quan quedin uns 5 minuts perquè l'arròs estigui al punt, afegirem el salmó que haurem tallat a daus mitjans previament. Seguim afegint brou. Passats els 3-5 minutets, apaguem el foc (encara ha de ser sucós) i afegim un parell de grapats de parmesà, remenar i ja ho podem servir.

30min

Notes

Un altre risotto molt saborós i complert, una bona manera de menjar peix.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se