Cargols amb cuixes de granota

Categoria:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:

Ingredients

4 racions

Elaboració

Netejar i bullir els cargols segons el mètode tradicional. Un cop freds, separar la carn de la closca i extreure'ls l'aparell digestiu. Després barrejar amb el sofregit.
Preparar les cuixes de granota deixant com uns petits pernilets.
Per elaborar els fons de carxofa, bullir amb un raig de llimona perquè no s'ennegreixin. Un cop fredes, tallar i saltar en mantega i oli.
Finalment es realitza l'oli de pebrots, per a això s'escalfen aquests, evitant que arribin a bullir, durant unes sis hores. Seguidament passar per la liquadora i filtrar.
Muntar les carxofes en un plat pla recolzades en un cèrcol rodó, a continuació afegir la barreja de sofregit i cargols i finalment les cuixes de granota saltejades amb una mica de julivert. Decorar amb cibulet. Amaniu amb l'oli de pebrots i sal grossa.

Notes

Una mica més historiada, tampoc és "manca" aquesta opció d'aquest temple del bon menjar : Recepta que vaix degustar al restaurant Racó de Can Fabes.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se