Costelles de porc amb melmelada de taronja

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Es talla la punta de l'os de les costelles, se'ls treu el greix i se salen, s'unten amb mantega. Es col loquen en una safata apropiada i s'introdueixen en el forn, primer a foc fort i després més suau, es reguen amb el suc de la cocció i es treuen quan estiguin cuites. S'unten les costelles amb la melmelada de taronja, introduint de nou al forn, durant cinc minuts mes. Es serveixen envoltades de grills de taronja i pomes que hem posat en una mica de mantega en una paella. En una salsera a part se serveix melmelada de taronja.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se