Cargols dolços i coents

Categoria:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Cassola de fang.

Elaboració

Rentem els cargols i els bullim amb aigua freda duran aproximadament una hora.
Mentre es bullen els cargols,escalivem els tomàquets i els alls. A continuació, fem una picada amb els alls i els tomàquets escalivats, les ametlles torrades i el pebrot picat.
En una cassola de test fem un sofregit amb la ceba ratllada i el bitxo.
Quan tinguem la ceba daurada, hi afegim dues cullerades de sucre caramel·litzada i la cullerada de farina i ho torrem a foc suau. Aleshores afegim la picada a la cassola de test amb una mica de brou. Quan ho tenim tot dins, hi afegim els caragols bullits i escorreguts i ho barregem bé.
Ho deixem reposar i ja ho podem servir.
No us descuideu dels escuradents.

1h 30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se