Arròs de bacallà amb alls tendres i carxofa

Categoria:
Típica de: Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Una cassola

Elaboració

Posem una cassola al foc amb oli.
Hi tirem els alls a trossos, i els sofregim juntament amb les carxofes fetes a trossos també.
Quan han agafat color, hi posem el bacallà esqueixat, prèviament dessalat.
Ho barregem bé, i hi posem també els pèsols, la tomaca escalivada a trossets petits, i el pebre vermell en pols. (un polsim)
Hi donem uns tombs, i hi tirem l'aigua corresponent. Ho salem, si cal.
Deixem que bulli uns vint minuts i llestos!

45min

Notes

És un arròs que no costa gens de fer, econòmica, i boníssima.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se