Ous a la benedictine

Categoria:
Típica de: Espanya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

6 racions

Elaboració

Torrar lleugerament el pa. Tallar el pernil de la mateixa mida que les torrades. El posem a sobre. A dalt posem els ous escaldats -3 minuts en aigua bullint amb un raig de vinagre-.
En una olla a bany Maria (fora del foc i amb l'aigua sense bullir) es posen els 4 rovells amb la crema de llet. Batem fins que espesseixi. Afegim la mantega fosa i mitja llimona, una mica de sal i pebre. Aquesta salsa cobreix la torrada. (en compte de pernil dolç es pot utilitzar panceta o cansalada fumada)

20min

Notes

A mi m'encanten els ous Benedictine, que no són precisament lleugers però que puntualment són un festí. Els Ous a la benedictina (en anglès Benedict Eggs) són un plat que consisteix en dues meitats d'un Muffin, generalment coberts amb panceta o cansalada fumada o pastrami (de vegades conegut com back bacon -canadenca-, que a Estats Units es denomina "Canadian Bacon"), i ous escalfats així com la molt popular salsa holandesa.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se