Arros amb fesols i napps

Categoria:
Típica de: Espanya → Valencia
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Dins d'una cassola de capacitat suficient, escalfa l'oli i es sofregeixen un poc el nap i col, pelat i a trossos i les penques, desfilades i a trossos, s'afegeix el pebre roig i de seguida l'aigua freda, la carn, convenientment trossejada, i els fesols. Es deixa bullir a foc lent una hora i es posa el blanquet, la botifarra i les credilles a trossos (esgarrades millor que tallades), es deixa bollir uns minuts , s'afegeix la sal, el safrà, i es rectifica d'aigua (doble líquid que d'arròs). Es posa l'arròs, i es procura que, en estar cuit (uns 18 minuts), quede travat de suc, és a dir ni massa caldós ni quasi eixut.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se