Rissotto de carbassa i formatge blau

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

1- Posem la mantega + oli+alls + ceba tallada petita sofregim fins que estigui quasi cuita a foc lent
2- Afegim la carbassa tallada a quadradets
3- Quan estigui daurada en una banda posem el zafrà i el sofregim (sense que es cremi)
4- Afegim l'arròs i el daurem una mica
5- Anem afegint el caldo a mida que el vagi absorbint
6- Afegim el formatge tallat a trossets petits
7- Afegim les nous picadetes
8- Removem una mica, deixem reposar una mica fins que es desfagi el formatge.

35min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se