Rissotto de carbassa i formatge blau

Categoria:
Dieta: vegetariana
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 1/4 l. de caldo de verdures
  • Zafrà
  • 2 cullerades d'oli d'oliva
  • 1 culleradeta de mantega
  • 1 ceba a juliana petiteta
  • 500gr. de carbassa tallada a quadradets petits
  • 2 alls picats
  • 375gr. d'arròs rodó
  • 250gr formatge blau (gorgonzola es ideal)
  • Nous tallades petites
  • Sal i pebre negra

4 racions

Elaboració

1- Posem la mantega + oli+alls + ceba tallada petita sofregim fins que estigui quasi cuita a foc lent
2- Afegim la carbassa tallada a quadradets
3- Quan estigui daurada en una banda posem el zafrà i el sofregim (sense que es cremi)
4- Afegim l'arròs i el daurem una mica
5- Anem afegint el caldo a mida que el vagi absorbint
6- Afegim el formatge tallat a trossets petits
7- Afegim les nous picadetes
8- Removem una mica, deixem reposar una mica fins que es desfagi el formatge.

35min

Per


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1228 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

2 comentaris:

Jordi Bosch Negre diu:
Hola Pilar, ha de ser bobíssim aquest rissotto, m´ha agradat molt.Felicitats.
Pilar G diu:
Hola Jordi !!!! T'asseguro que es bonissim !!!!!!!!!!

Afegir comentari
 

Receptes destacades de maig:

Crema de pastanaga
Crema de pastanaga
Sopes i cremes
Cookies de xocolata
Cookies de xocolata
Postres i dolços
Carxofes amb gambes
Carxofes amb gambes
Llegums i verdures
Saltejat de pèsols i sepia
Saltejat de pèsols i sepia
Peixos i mariscos
Ous al plat
Ous al plat
Ous i làctics
Carbonada flamande
Carbonada flamande
Carns Estofat
Orquestres
Orquestres
Amanides i plats freds Aperitiu
Filets de lluç a l'anglesa
Filets de lluç a l'anglesa
Peixos i mariscos Fritada

Veure receptes de maig i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: