Rissotto de carbassa i formatge blau
Categoria:
Arrossos i pastes
Dieta: vegetariana
Estació: tardor
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- 1 1/4 l. de caldo de verdures
- Zafrà
- 2 cullerades d'oli d'oliva
- 1 culleradeta de mantega
- 1 ceba a juliana petiteta
- 500gr. de carbassa tallada a quadradets petits
- 2 alls picats
- 375gr. d'arròs rodó
- 250gr formatge blau (gorgonzola es ideal)
- Nous tallades petites
- Sal i pebre negra
4 racions
Elaboració
1- Posem la mantega + oli+alls + ceba tallada petita sofregim fins que estigui quasi cuita a foc lent
2- Afegim la carbassa tallada a quadradets
3- Quan estigui daurada en una banda posem el zafrà i el sofregim (sense que es cremi)
4- Afegim l'arròs i el daurem una mica
5- Anem afegint el caldo a mida que el vagi absorbint
6- Afegim el formatge tallat a trossets petits
7- Afegim les nous picadetes
8- Removem una mica, deixem reposar una mica fins que es desfagi el formatge.
35min
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1228 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.