Lluç farcit

Categoria:
Recepta per
Típica de: Espanya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Obrir o que ens obrin a la peixateria el lluç eliminant l'espina, que quedi com un llibre, salpebrar. El cap i les espines, posar-les a coure amb un porro i ceba, en aigua.
En una paella posar una mica d'oli i tirem la ceba i el dent d'all, picat tot finament, després afegim el pernil, las gulas i els musclos picats, seguir fregint una mica, una vegada al punt, afegir l'ou cuit i picat menudament, empolvorem el formatge sobre el lluç obertt i afegim el farcit, tanquem i lliguem amb fil de cuina. En una font de forn untem d'oli al fons i posem unes làmines d'ametlles, el lluç sobre, reguem amb un rajolí d'oli i la resta de les ametlles i posem al forn a 180 graus una mitja hora, de tant en tant reguem amb el brou (fumet), unes dues vegades és suficient.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se