Fideus amb costella

Categoria:
Típica de: Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Una picadora i una cassola.

Elaboració

Posarem una cassola al foc amb l'oli, i posarem la costella de porc salpebrada i feta a trossets (podem comprar-la o dir a la carnissera que ens ho faci).
Quan sigui ben rossa la costella,la reservarem.
A la mateixa cassola, hi sofregirem la ceba triturada o feta a trossets molt petitons.
Quan sigui transparent, hi tirarem els fideus, i juntament amb la ceba, ho anirem enrossint una mica més.
Hi afegirem aleshores la costella, i ho cobrirem amb aigua, i rectificarem de sal.
Deixarem que cogui durant uns quinze minuts, i llestos!

45min

Notes

Servirem aquests fideus amb la mateixa cassola que els hem fet, i posarem sobre la taula formatge ratllat, per qui vulgui afegir-ho al plat.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se