Arengada dessalada amb llet

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Posem les arengades en remull amb llet, un parell d'hores, en un recipient que les cubreixi. Passat el temps les traiem i les escatem amb paper de cuina.
Les fregirem amb oli d'oliva, costat i costat, amb els alls de la cabeça. En l'ultim moment hi tirem un raig de vinagre, tapem i apaguem el foc.
La llonganissa fresca la farem tal com vaig explicar a la meva recepta del dia 19 de març passat.
Fregirem els fesols i el tomacons que haurem fet amb la paella de les arengades sense netejar. Tallats per la meitat i salpebrats.

30min

Notes

Servirem juntament les arengades, els fesols fregits, la llonganissa i els tomacons. Si afegim unes llesquetes d'un bon pa de pagès ja no cal res més que un bon vi.
Si ens vingués de gust podríem afegir un gotim de raïm, si és el temps. Ja ens podem creure que és un menjar diví. L'arengada dessalada d'aquesta manera queda
amb una textura ideal. Vaig sentir aquesta manera de dessalar en un programa de Pere Tàpias ja fa molts anys.
A Tarragona en el temps de la verema és el menjar dels pagesos.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se