Sípia amb mandonguilles

Categoria:
Típica de: Catalunya
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

6 racions

Utensilis

Cassola, picadora i batidora manual.

Elaboració

Posarem la sípia al foc, a trossets, i deixarem que es begui el seu suc. La reservarem.
A la mateixa cassola, posarem oli, i hi rossejarem (poc) les cebes a trossets petitons.
Escalivarem les tomaques, i les afegirem al sofregit.
Prepararem les pilotetes amb la llonganissa, el pa mullat amb llet i el rovell d'ou.Farem les pilotetes barrejades amb una mica de sípia passada per la picadora, i les reservarem.
Farem una picada amb les avellanes, les ametlles, un gra d'all i una mica d'aigua,(amb batidora manual)
Posarem a la cassola amb la ceba sofregida i la tomaca les pilotetes, la sípia, la picada, les patates a trossets no massa petits, i una mica d'aigua. Deixarem que bulli a foc lent, fins que la sípia sigui ben toveta.
Afegirem a última hora els pèsols, i deixarem que bulli una eston més.
Rectificarem de sal, i ja ho podem servir.

1h

Notes

És un plat excel.lent, i no massa difícil de fer.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se