Flam d'orxata

Categoria:
Típica de: Espanya → Valencia
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Elaboració

Posar tots els ingredients en un cassó al foc remenant sense parar fins que bulli.
Treure-ho uns segons del foc i tornar-ho a posar al foc, remenant fins que torni a bullir.
Abocar-ho dins el motlle i deixar quallar a la nevera (mínim 4 hores). Decorar, o no, i servir ben fresquet.

Notes

El flam d'orxata és una d'aquelles receptes originals per a fer postres diferents. M`agrada tot i que es nota bastant el gust del formatge. La propera volta probare amb un altra formatge


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se