Flam d'orxata

Categoria:
Típica de: Espanya → Valencia
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1l d’orxata
  • 16 formatgets (tipus “quesito”). Es pot substituir per un formatge fresc amb poc gust
  • 2 sobres de quallada Royal
  • 1 culleradeta de canyella en pols

Elaboració

Posar tots els ingredients en un cassó al foc remenant sense parar fins que bulli.
Treure-ho uns segons del foc i tornar-ho a posar al foc, remenant fins que torni a bullir.
Abocar-ho dins el motlle i deixar quallar a la nevera (mínim 4 hores). Decorar, o no, i servir ben fresquet.

Notes

El flam d'orxata és una d'aquelles receptes originals per a fer postres diferents. M`agrada tot i que es nota bastant el gust del formatge. La propera volta probare amb un altra formatge


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1100 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: