Lasanya de calamar, ceps i llagostins amb pesto

Categoria:
Recepta per
Típica de: Itàlia → Lombardia
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Pelem les gambes i saltegem els caps en una cassola amb oli i sal perquè deixin anar tot el seu sabor. Reguem amb una mica de brandi i deixem que redueixi. Retirem els caps i, en aquesta mateixa cassola, daurem la ceba picada amb el porro i l'all. Quan prenguin color, incorporem el calamar finament trossejat i ofeguem bé. Afegim també els ceps i, finalment, les cues de llagosti. (Hem de reservar 4 cues per a la decoració). Retirem la cassola del foc. Preparem un pesto amb el parmesà, els pinyons, l'alfàbrega, oli i sal. D'altra banda, trossegem el tomàquet i ho saltegem en una paella amb una mica d'oli, sal i pebre. Comencem a muntar la lasanya amb les làmines de pasta que ja tindrem hidratades. Alternarem capes de sofregit de calamar amb una mica de beixamel, capes de pasta i capes de tomàquet saltat amb pesto. Acabem amb una làmina de pasta, la cobrim de beixamel, empolvorem amb parmesà ratllat. Decorem amb un tomàquet cherry obert per la meitat i una cua de llagosti oberta en forma de ventall. Gratinem uns minuts al forn es 220 graus i la tindrem llesta per servir.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se