Sopa d'all amb cloïsses

Categoria:
Típica de: Espanya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Poseu una mica d'oli en una cassola, afegir els alls picats, remoure una mica i posar el pa tallat en llesques i deixar daurar una mica. Afegir el pebre vermell, abocar el brou calent i deixar bullir durant uns 25-30 minuts amb la cassola tapada ia foc baix. Rectifiqueu de sal. Incorporar les cloïsses i deixar-les fins que s'obrin. Servir calent.

Notes

Es pot fer amb rossellones, surt més econòmic, però igual de deliciosa. Jo vaig utilitzar un brou de verdures que tenia d'haver fet verdura al vapor, però amb aigua també queda bé.
Si us agrada una mica? alegre? doncs afegir una mica de pebre vermell picant. L'all no ha d'estar molta estona en cocció, si es crema pot amargar la sopa. Tenir en compte quan poseu el pa que no es cremi l'all. Les cloïsses és millor deixar-les un parell d'hores amb aigua i sal perquè deixin anar la sorra que puguin tenir, rentar-les bé abans de incorporar-les a la cassola.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se