Bacallà a la llauna

Categoria:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

12 racions

Elaboració

Enfarinem el bacallà i el passem per la paella amb l'oli ben calent per les dues cares fins que ens quedi dauradet.
A la mateixa paella i al mateix oli afegim els alls tallats a làmines i quan estiguin ben daurats tirarem el pebre vermell
dolç i removem ràpid per que no es cremi.
Retirem del foc i posem els trossos de bacallà a una safata per enfornar-ho amb el fregit d'alls i pebre vermell.
Ho deixarem uns 4 mijnuts a 180º.
També podem posar-hi una mica de julivert picat per sobre.

30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se