Trufes de xocolata

Categoria:
Típica de: Espanya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

8 racions

Elaboració

Desfer els dos xocolates al bany maria i, a continuació, afegir el sucre glas.
Barrejar i incorporar la crema de llet.
Finalment afegir el licor, si es desitja.
Deixar reposar la massa al congelador mínim 24 hores (pot aguantar fins a dues setmanes).
Treure la massa i, amb l'ajuda d'una cullereta, agafar petites porcions de massa de xocolata.
Amb les mans, donar-los forma de boleta ràpidament (mentre menys temps passi la xocolata entre les teves mans, menys s'escalfa i més ferma quedarà).
S'arrebossa les boletes amb fideus de xocolata o cacau amarg, al teu gust.

Notes

La recepta és realment senzilla i no té secret:


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se