Donuts

Categoria:
Típica de: Estats Units (EUA)
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Per la massa:

Per la decoració:

Utensilis

Un corró

Elaboració

-Posar el sucre,la llevadura,un pessic de sal,la mantega,la llet,els ous(rovell i clara) i pell de llimona(rallada) a la farina i barrejar.
-Deixar reposar la massa barrejada una hora.
-Posa farina a la taula perquè no s'enganxi,i,posa-hi la massa reposada
-Amb un corró, aixafa-la però sense que quedi pla (que quedi gordet)
-Amb un motlle, fes la forma rodona del donut i amb un altre motlle més petit, el forat.
-Posa'l amb compte a la paella.I quan estigui daurat ja el pots treure.
-Posa un rajolí de suc de llimona al sucre glacé i barreja-ho.
-Per acabar, posa el sucre glacé per sobre el donut.
OPCIONAL: A sobre del sucre glacé li pots afegir encenalls de colors/xoco. o xocolata(desfeta prèviament)

10min

Notes

si no tens motlles per fer la forma i el forat, ho pots fer amb gots de diferents tamanys.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se