Coca de rovellons
Categoria:
Tipus de plat: Coca
Recepta per forn
Típica de:
Estació:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 porció de pasta brisa o de Pitza, 400 grams de rovellons, 100 grams de cansalada, 1 brick de nata, 4 ous, sal, pebre i una mica de farigola o romaní
Elaboració
Agafem la pasta brisa i la posem en un motlle. La punxem amb una forquilla i la deixem al forn, uns 10 minuts. Mentrestant, rentem i tallem els rovellons i la cansalada a tires. Passem la cansalada per una paella fins que quedi cruixent i la reservem. En el mateix oli fregim els rovellons que haurem tallat ben petits i al final afegim la cansalada. Barregem bé els rovellons i la cansalada amb un bric de nata, 4 ous i una mica de sal i pebre ..
Aboquem la barreja en el motlle i el deixem fer en el forn fins que la superfície estigui quallada
Notes
Deliciosa i molt fàcil de preparar
Comparteix aquesta recepta: