Risotto de ceps i trompetes de la mort

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Itàlia
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

o Saltar el pernil en una cassola amb una mica d'oli (molt poc) i reservar.
o A la mateixa cassola posem a daurar la ceba picada petita i 1 dent d'all..
o Tot just la ceba sigui daurada afegirem els bolets nets i trossejats i els deixem fins que perdin l'aigua i comencin a daurar-se i reservem.
o A la mateixa cassola afegim l'arròs i l'anacarem (deixar el gra gairebé transparent; ho aconseguirem remenant l'arròs constantment a foc mig aprox. 3 minuts).
o Incorporem les bolets i el pernil i reguem amb el vi temperat ; remenant fins que s'hagi evaporat l'alcohol.
o Fiquem el brou molt calent just a nivell de l'arròs i continuem remenant i remullant (anem afegint brou quan l`arrós comença a enganxar-se) fins que el gra sigui “al dente”.
o Treiem la cassola del foc, deixem reposar l´arrós tapat 3/5 min i tornem a posar al foc afegint els greixos per lligar-lo (oli o nata) amb moviments circulars dels laterals cap al centre.
o Acabar posant una nou de mantega o bé un rajolí d´oli d´oliva i formatge parmesà ratllat.
o Reposar i Emplatar.

40min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se