Calamars amb salsa de cervesa

Categoria:
Típica de: Espanya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Netegem i trossegem el calamar, en una paella amb una mica d'oli d'oliva ofeguem l'all i la ceba picada, un cop ben ofegada afegim els calamars i cuinem durant 5 minuts a foc mig, afegim llavors el tomàquet fregit, la cervesa, el brou de peix i deixem cuinar uns 15 minuts més. Afegim la nata i deixem reduir una mica, el posem a punt de sal, i per acabar li afegim el rovell de l'ou i movem be. Podem acompanyar amb arròs cuit i saltat amb all i julivert.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se