Tournedós amb salsa de pollastre

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

Elaboració

Es pica ben petita la ceba, la pastanaga i els menuts.
En una paella amb una mica d'oli es fregeix tot.
Quan està fregit s'hi afegeix una cullaradeta de tomàquet concentrat, el pensament de farina, el conyac i mitja tassa d'aigua.
Ha de fer xup-xup una bona estona.
Es salpebre.
Es passa tot pel xino.
Es torna a posar a la paella i s'hi afegeix els xampinyons i la trufa laminada.
Quan els xampinyons estan cuits (uns 10 minuts) s'apaga el foc.
Es suca les llesques de pa anglès amb ou i es fregeixen.
Es fregeixen els tournedós amb poc oli i quan estan al punt es col.loquen cada un sobrre cada una de les llesques de pa anglès.
S'aboca la salsa de pollastre amb xampinyons i tòfona per sobre dels tournedós.
Bon profit.

45min

Notes

Es pot servir amb puré de poma.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se