Iogurts fets de casa sense iogurtera

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

2 racions

Utensilis

Una nevera portàtil

Elaboració

Posarem la llet a calen-tar a 45 graus, si no es te termòmetre es pot saber, posant el dit
(ben net),a la llet i no te que cremar estan el màxim de calenta, i barrejarem el iogurt i ho remenarem amb un batidor perquè es dissolgui.Ho passarem amb pots de vidre,els taparem amb la seva tapa, els posarem dins d'una nevera portàtil,i al costat dels pots de llet un pot d'aigua igual de calenta.
Al cap de unes vuit hores ja estaran fets, i amb un sabor diferent.
A questa forma de fer-los te l'avantatge, de que s'hem poden fer mes quantitat que amb la iogurtera.
Si no es te nevera va igual de ve,tapar els pots amb una manta ben doblada.

15min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se