Iogurts fets de casa sense iogurtera
Categoria:
Tipus de plat: Batut
Típica de: Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 litre de llet
- Un iogurt
Utensilis
Una nevera portàtil
Elaboració
Posarem la llet a calen-tar a 45 graus, si no es te termòmetre es pot saber, posant el dit
(ben net),a la llet i no te que cremar estan el màxim de calenta, i barrejarem el iogurt i ho remenarem amb un batidor perquè es dissolgui.Ho passarem amb pots de vidre,els taparem amb la seva tapa, els posarem dins d'una nevera portàtil,i al costat dels pots de llet un pot d'aigua igual de calenta.
Al cap de unes vuit hores ja estaran fets, i amb un sabor diferent.
A questa forma de fer-los te l'avantatge, de que s'hem poden fer mes quantitat que amb la iogurtera.
Si no es te nevera va igual de ve,tapar els pots amb una manta ben doblada.
Comparteix aquesta recepta: