Braç de patata farcit
Categoria:
Tipus de plat: Amanida
Estació:
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- Un kg de patates
- 2 llaunes de tonyina
- 3 pebrots escalivats
- 4 ous dus
- 16 olives sense pinyol
Elaboració
Bullirem les patates amb pell, quant estiguin cuites,les passarem pel passa pures, també es poden xafar amb una forquilla, hi posarem la sal i una mica de mantega.a continuació les estendrem en un film,ben repartides,i las tindrem apunt per farcir-les.
Per el farciment,courem els ous i escalivarem els pebrots, des pues de pelar-los els farem a trossos,ho barrejarem amb la tonyina i les olives i posarem la sal que correspon, ho picarem ben pi-cadet, també que de be amb la batedora.
Ja podrem farcir el braç,i enrrollar-lo.Per sobre l'adornarem amb tiretes de pebrot que arbrem fet sobrar,i les olives, també hi posarem ansiam pi-cadet.
Comparteix aquesta recepta: