Pastís de verdures amb gambes

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

Per fer la pasta brisa:

Per al farciment:

4 racions

Elaboració

Per fer la pasta brisa, feu un volcà amb la farina; al centre poseu-hi la sal, el sucre i la mantega.
Barregeu-ho bé amb les mans fi ns que tingui un aspecte arenós.
Amb aquesta massa, feu un altre volcà i afegiu-hi la barreja d’aigua i clara d’ou, que tindreu reservada en un bol.
Amasseu-ho tot fins que la pasta sigui ben homogènia.
Estireu-la per col·locar-la dins un motllo de vidre.
Punxeu-la amb una forquilla.
Per fer el farciment, tallareu els pebrots, l’albergínia
i la ceba, tot a trossos ben petits.
En una paella, daurareu la ceba i l’abocareu en un bol gros, on anireu afegint les verdures, que haureu saltat i salat al gust.
Fregireu també els xampinyons i les gambes, i ho posareu tot dins el motllo.
Amb el tros de pasta brisa que sobresurt del farciment, tanqueu el pastís, i per
damunt espolseu-hi el formatge ratllat.
Poseu-ho alforn a 180º durant 30 minuts i servir

Notes

Per millorar lapresentació, podem retirar el tros de pasta brisa que sobresurt del
farciment, sense tancar el pastís


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se