Pollastre a la ceba amb patates

Categoria:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

2 paellas
1 cullera de fusta
1 tapa

Elaboració

Poseu les cebes tallades en làmines en una paella i una mica d'oli.
Afegiu el pollastre amb un pols de sal i pebre i amb una mica més d'oli.
Tapeu la paella i que es cogui a foc baix fins que la ceba i el pollastre estiguin tendres.
Fregir les patates tallades com si fossin per truita en una altre paella.
Quan estiguin toves tira l'all i julivert molt trossejats per sobre i un raig de vinagre.
Remena be i treu del foc.
Serveix les patates com a guarnició del pollastre.

40min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se