Llenguados amb ceps

Categoria:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

Per fer la crema de marisc:

4 racions

Utensilis

1 cassola
1 colador xinès
1 plàtera de forn
1 paella
1 cullera de fusta

Elaboració

Per preparar la crema de marisc, peleu les verdures i talleu-les a làmines fines.
Fregir a foc lent uns 10 minuts.
Tot seguit agregueu la farina i deixeu que es cogui una mica. Col-loqueu llavors els mariscs juntament amb el conyac i flamegeu. Afegir l'aigua i feu que cogui poc a poc, amb la cassola tapada durant 30 minuts.
Separeu e3ls mariscs, tritureu i passeu-los pel colador xinès amb la salsa i tot.
Col.loqueu els llenguados en una plàtera per anar el forn amb una mica de sal a la base.
Titeu-hi per sobre un rajolí d'aigua i d'oli i posseu-los al forn a coure a 180ºC durant 10 minuts
Fregiu els ceps amb mantega tallats a làmines fines, afeguiu el vi ranci, la crema de llet i la crema de marisc.
Deixar reduir a foc lent i comproveu el punt de sal.
Treieu els llenguados del forn i separeu els filets ben nets.
Serviu amb la salsa de ceps per sobre i decoreu el plat amb rodanxetes de tòfona al voltant.

1h


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se