Meravellà
Categoria:
Tipus de plat: Paella
Estació:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 pebrot verd tipus italià
- 1 pastanaga mitjana
- 1 dent d'all
- 1/2 ceba
- 250 g de pasta meravella
- 750 g de fumet de peix
- 250 g de gambes
- 100 g de sípia
- oli d'oliva
- sal i pebre
Elaboració
Fregirem les gambes amb l'oli d'oliva i reserverem.
Farem un sofregit en el mateix oli amb la ceba, el pebrot, l'all i la pastanaga, tot tallat ben petit.
Quan comenci a quedar ros hi afegirem la sípia tallada a dauets.
Salpebrerem.
Quan estigui ben fet hi afegirem la pasta i remanerem durant uns 2 minuts perquè agafi la substància del sofregit.
Acte seguit hi abocarem el fumet i courem durant el temps recomanat pel fabricant de la pasta.
Quan faltin uns dos minuts per acabar hi afegirem les gambes que hem reservat.
Notes
Aquest plat no és ni més ni menys que una fideuà, però feta amb pasta meravella i per això li diem "meravellà".
Queda molt gustosa. Si ens ve de gust la podem acompanyar amb allioli.
Comparteix aquesta recepta: