Poti-Poti d'ous amb tomàquet

Categoria:
Tipus de plat:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

2 racions

Utensilis

Paella de ferro colat

Elaboració

Fregirem amb una mica d'oli verge, uns tomàquets ben madurs, ratllats prèviament.
Ho salarem una mica, i quan siguin quasi cuits (sempre a foc mitjà), tirarem a la paella els ous batuts; amb una espàtula no pararem de donar voltes per tal que no s'enganxi. Quan sigui quasi cuit, el separerem del foc i els servirem als plats, on acabarà de quallar-se l'ou.
També podem afegir (al mateix temps que l'ou), unes patates prèviament fregides i tallades a quadrets petits.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se