Poti-Poti d'ous amb tomàquet
Categoria:
Ous i làctics
Tipus de plat: Remenat
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 4 ous ferscos
- oli d'oliva
- sal
- 1/2 quilo de tomàquets molt madurs
- Si és vol, 1 patata mona-lisa gran
2 racions
Utensilis
Paella de ferro colat
Elaboració
Fregirem amb una mica d'oli verge, uns tomàquets ben madurs, ratllats prèviament.
Ho salarem una mica, i quan siguin quasi cuits (sempre a foc mitjà), tirarem a la paella els ous batuts; amb una espàtula no pararem de donar voltes per tal que no s'enganxi. Quan sigui quasi cuit, el separerem del foc i els servirem als plats, on acabarà de quallar-se l'ou.
També podem afegir (al mateix temps que l'ou), unes patates prèviament fregides i tallades a quadrets petits.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1932 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.