Sopa freda de carbassó amb un toc especial de la flor

Ingredients

  • 4 carbassons petits i tendres i si pot ser amb la flor del carbassó
  • 1 ceba grosseta de Figueres
  • una patata mitjana
  • sal, pebre, oli i un pols de nou moscada.

4 racions

Utensilis

Una olla baixeta o un cassó

Elaboració

Es sofregeix en un cassó la ceba talladeta en juliana, a foc mig, quan estigui rossa, s'hi afegeix una patata nova mitjana tallada com per a truita, i afegim el carbassó (sense pelar), ben net, a dauets, li donem unes voltes i li tirem un caldet suau, (d'au o verdures)> i una mica de nou moscada, ho cobrim just que rebassi 3 cms, ho tapem i ho fem bullir a foc mig, mitja hora.
Un cop fred, o passem pel turmix, ho colem i ho fiquem a la nevera fins a la hora de servir.
A part, fregim amb tempura la flor del carbassó, i ho servim acompanyant la sopa


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2047 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: