Amanida de formatge de cabra amb poma, panses i pinyons

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Inexperts

Ingredients

4 racions

Elaboració

Mentre preparem l'amanida posem cadascun dels talls de formatge de cabra sobre una torrada i ho posem al forn a gratinar perquè es fongui lleugerament. Quan el formatge agafi un color daurat per sobre ja tenim la torrada a punt.
Mentrestant podem rentar l'enciam i tallar-lo a trossets petits o en juliana.
Tallem la poma golden a daus petitets.
Barregem l'enciam amb la poma, les panses i els pinyons.
Preparem una vinagreta amb l'oli d'oliva verge, sal, vinagre i la mostassa en gra, tot ben remenat.
Tirem la vinagreta per sobre de la barreja d'enciam i ho tornem a remenar bé.
Distribuïm l'enciam en quatre plats i hi tirem una mica més d'oli per sobre si ens agrada ben amanit.
Finalment hi posem a sobre la torrada amb el formatge.
Si tenim a l'abast una mica de reducció de vinagre de Mòdena el podem utilitzar per decorar el plat, i ja està llest per servir.

15min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se