Mortadel·la Bolonya amb guarnició d'amanida
Categoria:
Amanides i plats freds
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- Mortadel·la Bolonya en barra
- Tomàquets d'amanida o amanida al nostre gust
Elaboració
Tallem unes llonzes de mortadel·la Bolonya i guarnim amb uns bons tomàquets d'amanida amb un xic d'oli i sal o amanida al nostre gust. Opcionalment podem acompanyar amb un bon vi negre.
Notes
M'he inspirat per a aquesta senzilla recepta en la pel·lícula Robo a la mafia on l'actor Andy García en el seu paper diu que la mortadel·la, tot menjant-la amb delícia, és "el caviar de bolonyes".
Només afegir que jo personalment que procuro seguir una dieta kosher substituiria aquesta mortadel·la per una de pollastre.
Etiquetes:
Amanida Delicatessen Itàlia
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
347 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Sí, és clar, en realitat el sancocho dominicà és de set carns (deluxe), però una versió més senzilla de la recepta és...
Algú em demana "Temperatura del forn? Ventilador cal?". Jo cuino amb un forn de gas "a la vieja usanza". Normalment les...
Amic Joan, quan dius cansalada, vols dir cansalada crua fresca o bacó (-fumat- normalment envasat en llonzes)?
Quin mestratge Jordi! Una recepta a tenir en compte per la seva originalitat. Ara que dic jo, fer una truita com aquesta no...
Val, gràcies!