Pastís de pinya
Categoria:
Tipus de plat: Pastís
Típica de:
Estació:
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 1 pot de pinya en almíbar
- 5 ous
- 10 cullerades de farina
- 10 cullerades de sucre
- 1 sobre de llevat
- Licor
- Suc del pot de pinya
- Per guarnir : bombons i cireres.
Elaboració
Es caramel·litza amb sucre líquid un motlle per anar al forn.
Damunt s´hi posen les rodanxes de pinya
En un bol es barregen els ous la farina el sucre i el llevat, tot ben batut i es tira damunt la pinya.
Es cou al forn prèviament calen uns 30 minuts a l80º.
Quan es cuit es desemmotlla i ha de quedar la pinya a la part de dalt, es tira per sobre el licor (Cointreau) i el suc.
Es guarneix amb cireres o bombons.
Es serveix fresquet de la nevera.
Comparteix aquesta recepta: