Pastís de pinya

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Baix Camp
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

8 racions

Elaboració

Es caramel·litza amb sucre líquid un motlle per anar al forn.
Damunt s´hi posen les rodanxes de pinya
En un bol es barregen els ous la farina el sucre i el llevat, tot ben batut i es tira damunt la pinya.
Es cou al forn prèviament calen uns 30 minuts a l80º.
Quan es cuit es desemmotlla i ha de quedar la pinya a la part de dalt, es tira per sobre el licor (Cointreau) i el suc.
Es guarneix amb cireres o bombons.
Es serveix fresquet de la nevera.

45min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se