Canelons de rocafort

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

4 racions

Elaboració

Feu bullir les plaques de canelons. Quan estiguin fetes, poseu-les en aigua freda i reserveu-les.
Passeu després per la batadora el formage de Burgos, el rocafort, el iogurt, una cullerada d'oli, sal i pebre. Barregu-ho tot fins que aconseguiu una consistència homogènia i compacta. Reserveu-ho.
A part, peleu els tomàquets, traieu-ne les llavors i col.loqueu-los dins d'un pot de la batadora amb mig got d'aigua, oli, sal i pebre.
Triture-ho tot junt i deixeu refredar.
Agafeu les plaques de canelons i aneu-les farcint amb la barreja de formatges i iogur.
Per la presentació, poseu 3 canelons al mig del plat, banyeu-los amb la salsa freda de tomàquet.

1h


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se