Canelons de rocafort

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 12 plaques de canelons
  • 2 formatgets de Burgos grans
  • 150 gr. de formatge rocafort
  • 1 iogurt natural
  • 1 kg. de tomàquets madurs
  • 1/2 cullaradeta de farigola
  • 1/2 got d'aigua
  • Oli
  • Sal
  • Pebre

4 racions

Elaboració

Feu bullir les plaques de canelons. Quan estiguin fetes, poseu-les en aigua freda i reserveu-les.
Passeu després per la batadora el formage de Burgos, el rocafort, el iogurt, una cullerada d'oli, sal i pebre. Barregu-ho tot fins que aconseguiu una consistència homogènia i compacta. Reserveu-ho.
A part, peleu els tomàquets, traieu-ne les llavors i col.loqueu-los dins d'un pot de la batadora amb mig got d'aigua, oli, sal i pebre.
Triture-ho tot junt i deixeu refredar.
Agafeu les plaques de canelons i aneu-les farcint amb la barreja de formatges i iogur.
Per la presentació, poseu 3 canelons al mig del plat, banyeu-los amb la salsa freda de tomàquet.

1h


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

917 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: