Canelons amb col rissada

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Dieta: vegetariana
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 1 safata de forn d'uns 36 × 30 cm
  • Mantega per greixar

Farciment:

  • 1 ceba picada
  • 2 grans d'all picats,
  • 600 g de col rissada, tallada en tires primes
  • Mantega per cuinar al vapor
  • 1 dl de Brou de verdures
  • 4 branquetes de farigola
  • 150 g de formatge curat, ratllat
  • Sal, pebre, i nou moscada

Pasta:

  • 2 rotlles, 250 grams de massa de pasta (la trobareu refrigerada al Super)

Farcit:

  • 2 dl de brou de verdures
  • 2 dl de nata
  • Sal, pebre, i nou moscada
  • 4 cullerades de formatge ratllat curat
  • Algunes branquetes de farigola per a la decoracio

4 racions

Elaboració

Farciment:

Cuina al vapor amb la mantega, la ceba, l’all, la col, el brou i la farigola, mix cobert, durant 15 minuts i deixa refredar una mica, barreja bé amb el formatge i assaona al gust.

Pasta:

Talla, cada rotlle de pasta en 4 trossos.
Distribueix el farciment en la part superior, i enrotlla.
Col·loca en una sola capa en la safata de forn preparada.

Farcit:

Barreja el brou i la crema i assaona al gust.
Aboca la mescla sobre els canelons, escampa pel damunt el formatge, i adorna amb unes branquetes de farigola.
Enforna la safata a la part inferior del forn preescalfat a 220 graus i gratina de 20 a 25 minuts o fins que la superfície tingui un bonic color daurat
En el farciment pots afegí uns cuadrets de salami


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1059 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!