Canelons amb col rissada
Categoria:
Arrossos i pastes
Recepta per forn
Típica de: Suïssa
Dieta: vegetariana
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 safata de forn d'uns 36 × 30 cm
- Mantega per greixar
Farciment:
- 1 ceba picada
- 2 grans d'all picats,
- 600 g de col rissada, tallada en tires primes
- Mantega per cuinar al vapor
- 1 dl de Brou de verdures
- 4 branquetes de farigola
- 150 g de formatge curat, ratllat
- Sal, pebre, i nou moscada
Pasta:
- 2 rotlles, 250 grams de massa de pasta (la trobareu refrigerada al Super)
Farcit:
- 2 dl de brou de verdures
- 2 dl de nata
- Sal, pebre, i nou moscada
- 4 cullerades de formatge ratllat curat
- Algunes branquetes de farigola per a la decoracio
4 racions
Elaboració
Farciment:
Cuina al vapor amb la mantega, la ceba, l’all, la col, el brou i la farigola, mix cobert, durant 15 minuts i deixa refredar una mica, barreja bé amb el formatge i assaona al gust.
Pasta:
Talla, cada rotlle de pasta en 4 trossos.
Distribueix el farciment en la part superior, i enrotlla.
Col·loca en una sola capa en la safata de forn preparada.
Farcit:
Barreja el brou i la crema i assaona al gust.
Aboca la mescla sobre els canelons, escampa pel damunt el formatge, i adorna amb unes branquetes de farigola.
Enforna la safata a la part inferior del forn preescalfat a 220 graus i gratina de 20 a 25 minuts o fins que la superfície tingui un bonic color daurat
En el farciment pots afegí uns cuadrets de salami
Etiquetes:
Canelons Col
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1440 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
La carn es posa amb el sofregit de ceba, aquesta recepta és de l'any 2014. En aquells temps no érem perfectes.
A mi personalment m'agrada ferrats, però pots fer-los al teu gust, si els poses crus, necessites els 10 a 15 minuts de forn,...
Amiga Rosa: Aquestes hamburgueses d'ou, els'hi fa molta il·lusió als petits. Bon profit el dia que les facis. Una...
Amiga Rosa M'alegra moltíssim que t'hagi agradat la recepta, totes les meves receptes, són fàcils de fer sense...
Amic Jordi: Normalment les receptes alemanyes no poso foto, no obstant aquí l'he publicat, una abraçada. Joan.c