Canelons amb col rissada
												Categoria: 
						
						 Arrossos i pastes
 
						Arrossos i pastes
						
						
						
						
						Recepta per forn
						Típica de:  Suïssa
 Suïssa
						Dieta: 						vegetariana
						
						Estació:  primavera
 primavera  estiu
 estiu  tardor
 tardor  hivern
 hivern 
													Dificultat: Fàcil
						
						
Ingredients
- 1 safata de forn d'uns 36 × 30 cm
- Mantega per greixar
Farciment:
- 1 ceba picada
- 2 grans d'all picats,
- 600 g de col rissada, tallada en tires primes
- Mantega per cuinar al vapor
- 1 dl de Brou de verdures
- 4 branquetes de farigola
- 150 g de formatge curat, ratllat
- Sal, pebre, i nou moscada
Pasta:
- 2 rotlles, 250 grams de massa de pasta (la trobareu refrigerada al Super)
Farcit:
- 2 dl de brou de verdures
- 2 dl de nata
- Sal, pebre, i nou moscada
- 4 cullerades de formatge ratllat curat
- Algunes branquetes de farigola per a la decoracio
 4 racions
 4 racions
Elaboració
Farciment:
Cuina al vapor amb la mantega, la ceba, l’all, la col, el brou i la farigola, mix cobert, durant 15 minuts i deixa refredar una mica, barreja bé amb el formatge i assaona al gust.
Pasta:
Talla, cada rotlle de pasta en 4 trossos.
Distribueix el farciment en la part superior, i enrotlla.
Col·loca en una sola capa en la safata de forn preparada.
Farcit:
Barreja el brou i la crema i assaona al gust.
Aboca la mescla sobre els canelons, escampa pel damunt el formatge, i adorna amb unes branquetes de farigola.
Enforna la safata a la part inferior del forn preescalfat a 220 graus i gratina de 20 a 25 minuts o fins que la superfície tingui un bonic color daurat
En el farciment pots afegí uns cuadrets de salami
														
 Etiquetes: 
						Canelons  Col
 
						Etiquetes: 
						Canelons  Col  						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 3373 visites.
 3373 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    



 Afegir valoració
 Afegir valoració 
								 
									![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 Peixos i mariscos
 Peixos i mariscos 50 min.
 50 min. 
  Altres
 Altres 
  Amanides i plats freds
 Amanides i plats freds Postres i dolços
 Postres i dolços 
  Amanida
 Amanida 
  Carns
 Carns
 Llegums i verdures
 Llegums i verdures




 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram